Welkom 

Mijn naam is Petra Schwab. Naast mijn werk als consulent gastouderopvang ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente. Onlangs heb ik de studie orthomoleculaire voeding afgerond.

Overgewicht wordt vaak veroorzaakt door een ongezonde leefstijl met verkeerd en te veel eten en te weinig lichaamsbeweging. Ieder jaar komt er wel een kilootje bij. Maar wat is nu een gezonde manier om af te vallen en op gewicht te blijven. Vaak weet je niet hoe je het aan moet pakken. Via het internet wordt je overstelpt met diëten, pillen en andere producten die jou een snelle vetverbranding en gemakkelijk gewicht verlies beloven. Vaak brengen deze diëten je alleen maar op de gedachten om eens iets anders te gaan ondernemen wat je nog niet hebt geprobeerd. Het lukt dan vaak ook wel om een paar kilo's kwijt te raken, maar daarna! Dan val je vaak weer in je oude eetpatroon en vliegen de kilo,s er weer aan.

Gezonde leefstijl

Graag help ik jou om goede keuzes te maken. Ik werk niet met pillen of met weekmenu's, maar een methode die je helpt bij het verbeteren van je leefstijl zowel op het gebied van voeding als op het gebied van beweging. Met deze methode krijg je inzicht in je voedingsgewoonten en krijg je advies over de juiste voeding en zul je blijvend afvallen.

Met mijn gezonde lijn eet je zonder pakjes en zakjes en zonder light producten, maar met lekker, puur en écht eten. In 8 weken leer je soepel om te schakelen naar een gezond eetpatroon waarbij je stap voor stap je eetgewoonten verandert (en meer beweegt en ontspant). Binnen 8 weken eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost.  Je krijgt opdrachten voor thuis waardoor je je eetpatroon langzaam verandert en je krijgt tips die je helpen de veranderingen om te zetten naar een gewoonte. 

Met pure produkten kies je voor bewust eten en geniet je van de volle smaak van pure ingrediënten. En het betekent ook bewust leven met aandacht voor lichaam, geest en omgeving. Pure produkten zijn lekkerder, gezonder, eerlijker en duurzamer. 

 

Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Wie op deze manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier! 

 

Tarieven

 Op weg naar gezonde lijn, intake en 8 consulten € 225,00

Op weg naar gezonde lijn in groepsverband 8 lessen € 175,00


Vervolgstrippenkaart met 8 consulten individueel € 160,00

strippenkaart met 8 consulten groepsverband € 120,00 

 Mijn Gezonde Lijn | Vierakkersestraatweg 19 | 7233 SC Vierakker

06-10199918  | mijngezondelijn@gmail.com